Dinastia Thorwald

Despre Dinastia Thorwald

În lumea selectă, cu sânge albastru, a imperiului Thorwald, prinţul Friedrich, care suferă de o boală terminală, trebuie să facă faţă tragediilor şi reţelei complexe de intrigi puse la cale de Beate, sora lui cea egoistă.

Nevoia lui Friedrich de a avea un moştenitor căruia să îi lase averea sa duce la căsătoria cu Ursula, o tânără atrăgătoare de viţă nobilă. Pentru a-l proteja pe Nicholai, moştenitorul său, Friedrich îl roagă pe prietenul lui, Massino di Romano, să devină tutorele viitorului prinţ după ce el va muri.

În mijlocului unei plase de decepţii şi jocuri de putere, Ursula moare în urma unui accident tragic şi misterios, iar Friedrich cu greu mai poate fi consolat. Însă locul ei este luat de Sophia, o mai veche colegă de-a Ursulei, care devine un ghimpe în coasta lui Beate.

În timp ce membrii familiei Thorwald se confruntă cu crize atât în dinastie, cât şi în imperiu, mai apare un personaj care înclină balanţa puterii. Este vorba de părintele Thomas, un fiu de-al lui Friedrich de a cărui existenţă nu se ştia. Acesta este forţat să găsească un mod de a se ocupa de responsabiliţăţile sale mai vechi în timp ce face faţă moştenirii proaspăt descoperite.